TRÄNA HEMMA

Inga dyra gymkort eller träningsmaskiner behövs – bara ett par hantlar.

ENKELT OCH EFFEKTIVT

Du får 250 effektiva övningar och 19 olika träningsprogram, gjorda för maximal fettförbränning.

ENKELT ATT FÖLJA

Alla övningar är pedagogiska i videoformat som är effektiva och enkla att följa. De kan utföras hemma eller på gymmet. Det enda du behöver är en yta på 2 x 2 meter.

VÄLJ DET TRÄNINGSPROGRAM SOM PASSAR DIG BÄST. DU FÅR TILLGÅNG TILL ALLA VÅRA 18 PROGRAM EFTER ANMÄLAN OCH KAN BYTA NÄR DU VILL:

world of shape

FITNESS-XPRESS

FITNESS-XPRESS passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du tränar 45 minuter om dagen i 30 dagar. Det kommer nya övningar varje dag och totalt får du 66 olika styrke-, cardio och högintensitetsövningar.

KICK-START 30

KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning och inte har så mycket tid. Du tränar 30 minuter per dag där du bygger upp och balanserar din kropp för maximalt resultat och hållning.

CROSS-SHAPE 28

CROSS-SHAPE 28 är ett intensivt program för dig som tränat förut och inte har så mycket tid och vill ha maximal fettförbränning. 1-5 minuter: Uppvärmning med lugnt tempo. 6-23 minuter: Träningsfasen där alla övningar görs med maximalt tempo. 

world of shape

FITNESSFIGHTEN TÄVLING

FITNESSFIGHTEN TÄVLING som startar den 1/10 och är för dig som vill komma i form på bara 30 dagar, få snabba resultat och kunna vinna 1-års träning med oss för dig och din kompis, värde 2.800 kr!

world of shape

FITNESSFIGHTEN

FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste program och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och fastare kropp. Samma program som Kick-Start 30 men här tränar du 60 minuter istället för 30. 

world of shape

BUTT-BLASTER

BUTT-BLASTER är ett 22,5 minuters program som är för dig som vill träna effektivt, vill fokusera på att få fastare och hårdare rumpa, tajtare lår och plattare mage.

MAMMA-SHAPE

MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som är gravid eller nyligen fött barn. Övningarna är enkla att utföra och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass. De första dagarna börjar vi lugnt så att du skall hitta tillbaka dina muskler.

RUN-4-FUN

RUN-4-FUN är programmet för som dig gillar att springa/jogga och vill gå ner några kilon. Run-4-Fun är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. 

EZE-WALKING

EZE-WALKING är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Du stärker din kropp med minimal belastning för maximalt resultat. 

SLIM & TONE

SLIM AND TONE är gymprogrammet för dig som vill bli hård i kroppen, få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, bli hård i kroppen och få en platt mage på 30 dagar. 

world of shape

BIG & STRONG

BIG AND STRONG är gymprogrammet för dig som vill få större, synligare och hårdare muskler. Du tränar på gym med gymmaskiner. Passet är ca 60 minuter långt.

YOGA-SHAPE

YOGA-SHAPE är för dig som vill få ökad rörlighet och flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, ökad bålstabilitet och bättre balans samtidigt som du går ner i vikt.

Sedan starten 2011 har World of Shape hjälpt över 50.000 personer att gå ner i vikt och komma i form på bara 30 dagar - nu är det din tur!

BODY-SHAPE BY LENA

BODY-SHAPE BY LENA är programmet för dig som vill få en “kickstart” på fettförbränning, viktminskning och har begränsad tid. Tight & Light! Du stärker, bygger och balanserar din kropp för maximala resultat och hållning.

Summer-shape

SUMMER-SHAPE

Med SUMER-SHAPE kombinerar du promenader med övningar som ger dig snygg, atletisk hållning och ökad fettförbränning. Alla övningar kan du göra hemma på bara 2 x 2 m2 – du behöver inget gymkort eller träningsmaskiner, endast ett kvastskaft. Perfekt för semestern!

English »