PEDAGOGISK LAYOUT

Där du enkelt ser dina program, dagar, övningar, utförande och progression.

Du kan enkelt se dina program, dagar, övningar, utförande och progression.
Du kan enkelt se dina program, dagar, övningar, utförande och progression.
Du kan enkelt se dina program, dagar, övningar, utförande och progression.
Du kan enkelt se dina program, dagar, övningar, utförande och progression.

VÅRA EFFEKTIVA HEMMA-TRÄNINGSPROGRAM

(Du får sedan tillgång till alla våra program oavsett vilket program du väljer här.)

Vi är ett online hemmaträningsföretag som har sedan 2011 hjälpt över 50.000 att komma i form på bara 30 dagar med vår unika träningsmetod.

BODY-SHAPE BY LENA

BODY-SHAPE BY LENA är programmet för dig som vill få en “kickstart” på fettförbränning, viktminskning och har begränsad tid. Tight & Light!

world of shape

BUTT-BLASTER

BUTT-BLASTER är ett 22,5 minuters program som är för dig som vill träna effektivt, vill fokusera på att få fastare och hårdare rumpa, tajtare lår och plattare mage.

cross-shape 28

CROSS-SHAPE 28

CROSS-SHAPE 28 är ett intensivt program för dig som tränat förut och inte har så mycket tid och vill ha maximal fettförbränning. 1-5 minuter: Uppvärmning med lugnt tempo. 6-23 minuter: Träningsfasen där alla övningar görs med maximalt tempo.

EZE-WALKING

EZE-WALKING är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Du stärker din kropp med minimal belastning för maximalt resultat.

world of shape

FITNESSFIGHTEN

FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste program och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och fastare kropp. Samma program som Kick-Start 30 men här tränar du 60 minuter istället för 30.

world of shape

FITNESS-XPRESS

FITNESS-XPRESS passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du tränar 45 minuter om dagen i 30 dagar. Det kommer nya övningar varje dag och totalt får du 66 olika styrke-, cardio och högintensitetsövningar.

Kick-Start 30

KICK-START 30

KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning och inte har så mycket tid. Du tränar 30 minuter per dag där du bygger upp och balanserar din kropp för maximalt resultat och hållning.

mamma-shape

MAMMA-SHAPE

MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som är gravid eller nyligen fött barn. Övningarna är enkla att utföra och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass. De första dagarna börjar vi lugnt så att du skall hitta tillbaka dina muskler.

RUN-4-FUN

RUN-4-FUN är programmet för som dig gillar att springa/jogga och vill gå ner några kilon. Run-4-Fun är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat.

Summer-shape

SUMMER-SHAPE

Med SUMMER-SHAPE kombinerar du promenader med övningar som ger dig snygg, atletisk hållning och ökad fettförbränning. Alla övningar kan du göra hemma på bara 2 x 2 m2 – du behöver inget gymkort eller träningsmaskiner, endast ett par hantlar. Perfekt för semestern!

Wos Golf

WOS-GOLF

WOS GOLF är programmet för dig som vill förbättra dina fysiska möjligheter till att bli en bättre golfare. Det är perfekt för dig som är nybörjare eller medelgolfare och vill sänka ditt hcp genom att öka din grundstyrka och rörlighet/smidighet! Rekommenderas av Oscar Stark, European Tour & Challenge Tour player.

Yoga-Shape

YOGA-SHAPE

YOGA-SHAPE är för dig som vill få ökad rörlighet och flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, ökad bålstabilitet och bättre balans samtidigt som du går ner i vikt.

Yoga-Shape

BIG & STRONG

BIG & STRONG är gymprogrammet för dig som vill få större, synligare och hårdare muskler. Du tränar på gym med gymmaskiner. Passet är ca 60 minuter långt.

SLIM & TONE

SLIM & TONE är gymprogrammet för dig som vill få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, öka muskelmassan, bli hårdare i kroppen och få en platt mage på 30 dagar.