VÅRA Tränings-program

TRÄNA HEMMA

Inga dyra gymkort eller träningsmaskiner krävs. Det enda du behöver är ett par hantlar och ett kvastskaft.

ENKELT OCH EFFEKTIVT

Du får 250 effektiva övningar och 18 olika träningsprogram, gjorda för maximal fettförbränning.

ENKELT ATT FÖLJA

Alla övningar är pedagogiska i videoformat som är effektiva och enkla att följa. De kan utföras hemma eller på gymmet. Det enda du behöver är ett kvastskaft, ett par handlar och en yta på 2 x 2 meter.

VÄLJ DET TRÄNINGS-PROGRAM SOM PASSAR DIG BÄST:

Fitnessfighten Tävling

FITNESSFIGHTEN TÄVLING

SUCCEN FORTSÄTTER! FITNESSFIGHTEN TÄVLING är för dig som vill tävla och kunna vinna en kostrådgivar-utbildning med Svenska Näringsakademin, värde 12.500 kr och 1-års träning med oss för dig och din kompis, värde 2.800 kr – totalt värde på ÖVER 15.000 kr

FITNESSFIGHTEN

FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste 30-dagars program och är för dig som vill få en ”kickstart/utmaning” på fettförbränningen, viktminskningen och forma/tona kroppen. Samma program som Kick-Start 30 men här tränar du 60 minuter istället för 30. 

BUTT-BLASTER

BUTT-BLASTER är ett 22,5 minuters program som är för dig som inte har så mycket tid, vill fokusera på att få fastare och hårdare rumpa, tajtare lår och plattare mage.

FITNESS-XPRESS

FITNESS-XPRESS passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du tränar 45 minuter om dagen i 30 dagar. Det kommer nya övningar varje dag och totalt får du: 36 olika styrke- och cardioövningar.

KICK-START 30

KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning och inte har så mycket tid. Du tränar 30 minuter per dag där du bygger upp och balanserar din kropp för maximalt resultat och hållning.

CROSS-SHAPE 28

CROSS-SHAPE 28 är ett intensivt program för dig som tränat förut och inte har så mycket tid. 1-5 minuter: Warm-up med lugnt tempo. 6-23 minuter: Träningsfasen där alla övningar görs med maximalt tempo. 

MAMMA-SHAPE

MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som är gravid eller nyligen fött barn. Övningarna är enkla att utföra och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass. De första dagarna börjar vi lugnt så att du skall hitta tillbaka dina muskler.

RUN-4-FUN

RUN-4-FUN är programmet för som dig gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik. Run-4-Fun är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. 

EZE-WALKING

EZE-WALKING är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Du tränar med låg belastning men med maximalt resultat. 

SLIM & TONE

SLIM AND TONE är gymprogrammet för dig som vill bli hård i kroppen, få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, bli hård i kroppen och få en platt mage på 30 dagar. 

BIG & STRONG

BIG AND STRONG är gymprogrammet för dig som vill få större, synligare och hårdare muskler. Du tränar på gym med gymmaskiner. Du tränar en timme om dagen i 30 dagar.

YOGA-SHAPE

YOGA-SHAPE är för dig som vill få ökad och flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, ökad bålstabilitet och bättre balans samtidigt som du går ner i vikt.