VI HAR LYCKATS!

HÄR ÄR NÅGRA AV ALLA VÅRA DELTAGARES FANTASTISKA RESULTAT PÅ BARA 30 DAGAR:

Tävla med Fitnessfighten och få fantastiska resultat!

Eijas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -6 kg

Midjemått: – 7 cm

Vilopuls: – 6 slag/minut

“Jag visste sedan tidigare att träna med World of Shape ger de snabbaste, effektivaste och bästa resultaten både fysiskt och psykiskt.

Jag ville bevisa för mig själv och alla andra, både unga och gamla att det aldrig är för sent att börja träna.

Jag rekommenderar World of Shape till alla, inte minst till ”mogna” kvinnor för att bli av med sina åldersrelaterade besvär.

Jag fortsätter att träna med World of Shape framöver. Nu har jag valt programmet Big and Strong och ser framemot att skulptera kroppen genom att bygga muskler och slipa på fysiken.”

Vi fick resultat med Fitnessfighten!

Dags resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -11 kg

Midjemått: – 12 cm

Vilopuls: – 27 slag/minut

 “Detta är en träningsform som passar mig. Har kört denna några gånger och den funkar alltid. Kan starkt rekommendera detta. Ska nu fortsätta med beach för att vinna mitt vad med min dotter att kunna ha tvättbräda till sommaren.”

Lisas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -9 kg

Midjemått: -22 cm

Vilopuls: -18 slag/minut

“Jag anmälde mig till World of Shape eftersom jag såg att många vanliga människor hade genomfört programmet med fantastiska resultat.

Kan andra så kan jag! World of Shape har utarbetat ett koncept som är enkelt att följa.

Snäll träning för kroppen som dessutom kan genomföras hemma.”

Sofies resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -4,8 kg

Midjemått: -21 cm

Vilopuls: -12 slag/minut

“Efter 30 dagar med World of Shape trodde jag inte mina ögon. Vilket resultat! Maten har varit fantastisk och orken har verkligen funnits där tack vare att det är riktig (och god) mat. Och då har jag verkligen provat det mesta innan.

Kan fortfarande inte fatta att min mage fick sådant otroligt resultat och det har varit en kanonstart på en fortsatt resa. Från att knappt orka springa en kilometer är jag nu anmäld till ett lopp på en mil! TACK.”

Marias resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -9,9 kg

Midjemått: -18 cm

Vilopuls: -21 slag/minut

“Till alla er som funderar på att köra World of Shape – GÖR’T!! Det är helt klart det bästa jag har gjort och jag har inte ångrat mig en sekund. P.S Nu kommer äntligen alla mina superfräna träningskläder till användning!! :-)”

Sharons resultat på bara 30 dagar:

Vikt: – 8,2 kg

Midja: – 15 cm

Vilopuls: -24 slag/minut

“När jag bestämde mig för att gå med i Fitnessfighten, behövde jag en sporre för att växla upp tempot. Jag insåg att jag behövde lite draghjälp med motivationen, nya övningar och ett bra kostprogram som tillät mig att tappa några kilon utan att gå hungrig.

Jag hoppades att programmet skulle resultera i ett vikttapp på 3-4 kg, men hade ingen uppfattning om vad det i realiteten skulle innebära för midjemåttet eller min vilopuls.

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig – jag har gått ner 8,2 kg, 15 cm runt midjan och sänkt pulsen med 24 slag!!! Resultatet är så påtagligt att flera av mina vänner har anmält sig till World of Shape och andra har kommenterat hur inspirerande min resa har varit för dem! Gissa hur jag känner mig? Fantastiskt! Jag känner mig stark, stolt och energisk.

Detta är inte något hokus pokus eller magi i pulverform. Detta är mitt svett, min träningsvärk och mina nötta skor som har gett mig detta resultat. Med tydligt, enkelt kostprogram och träningsprogram som är lätt att följa, så har ni guidat mig hit.

Jag är så fantastiskt glad över att jag tog an denna utmaning! Lycka till alla som kör igång i sommar, ni kommer inte ångra er!

Emmas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -4 kg

Midja: -11 cm

Puls: -10 slag/minut

“Jag har alltid tränat mycket men har under den senaste tiden inte känt att jag har fått några resultat, jag tränar och tränar men det händer inget. Därför kände jag att jag ville ha en kickstart att komma igång med maten i kombination med träningen.

Jag har också haft en axelskada sedan två år tillbaka som gjort att jag inte har kunnat styrketräna. Med hjälp av Fitnessfighten och World of Shape har jag nu kunnat bygga upp mina muskler igen runt axeln och har inte längre ont.

Helt fantastiskt! Jag har blivit piggare, starkare och känner mig fastare. Har verkligen fått energi att göra en förändring. Jag har fått tillbaka lusten att styrketräna nu och tycker det är kul!

Att äta så många gånger per dag passar mig utmärkt för att inte få dalar med sötsug, det är helt borta nu. Jag mår bättre, träningen har blivit roligare och jag känner mig starkare.

Ser fram emot ännu bättre resultat genom att fortsätta min resa. Jag är så peppad att fortsätta köra! För mig är det viktigt att må bra och känna mig stark!”

Sandras resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -5,8 kg

Midja: -12,5 cm

Vilopuls: -20 slag/minut

“Jag är supernöjd över de resultat World of Shape har gett mig. Att man såg stora förändringar redan efter 10 dagar är fantastiskt! Det är ett jättebra upplägg att man både kan träna hemma (vilket jag gjort) och på gym.”

Andrés resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -15 kg

Midjemått: -23 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Vänner och bekanta är imponerade av mina resultat, det gör mig otroligt stolt och glad! Nu gäller det bara försätta på samma spår för att få ännu bättre resultat och även hålla formen denna gången!”

Hannas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7 kg

Midjemått: -10 cm

Vilopuls: -25 slag/minut

“Som ett “mirakel” dök Fitnessfighten upp och självklart skulle jag vara med! Jag är så grymt nöjd, lycklig och stolt! Jag mår strålande bra och känner mig som en helt ny människa!

Piggare än nånsin också! Orkar med mycket mer än när jag var i toppform – helt otroligt! JAG MÅR FANTASTISKT!

Utan World of Shape och denna rivstarten hade jag inte varit där jag är idag och är er evigt tacksam!

Rekommenderar detta helhjärtat då jag av erfarenhet både nu och innan, vet att det fungerar! Har flera vänner som hakat på och fått fantastiska resultat.

Är det nån som tvivlar? Testa och bli chockad!”

Marias resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -10 kg

Midjemått: -23 cm

Vilopuls: -8 slag/minut

“Vilka resultat det har blivit! Jag är så stolt och nöjd över mig själv och ett stort jätte tack för att ni finns WORLD OF SHAPE!

Jag kommer att fortsätta med ert tänk resten av mitt liv då jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt!”

Saras resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -5,1 kg

Midjemått: -11 cm

Vilopuls: -16 slag/minut

“En månad med World of Shape var en väl investerad tid för mig! Jag har kompisar som kört World of Shape tidigare månader, och de har gjort kanonfina resultat, så jag kände mig övertygad om att slitet skulle ge utdelning.

Det är ett enkelt upplägg som är lätt att följa. Genom mailkontakt med er på WoS fanns det både stöttning och råd att få snabbt.

Jag är jättenöjd med mina resultat och kan absolut rekommendera andra att prova!

Richards resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -14 kg

Midja: -21 cm

Vilopuls: -18 slag/minut

“En fantastisk månad fylld av bra övningar, inspirerande recept och mattips! Tack så hemskt mycket för att jag fick möjligheten och hjälpen att ändra mitt destruktiva leverne. 

Jag kan verkligen rekommendera alla att vara med, oavsett ålder och kön!”

Daniels resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -6,7 kg

Midja: -18 cm

Vilopuls: -12 slag/minut

“Redan efter bara några dagar märktes skillnader i midjemått då kläderna började “växa” och orken och energin blev större, bättre och starkare. 

Jag orkade mer, sov bättre och presterade avsevärt högre på jobbet och träningspassen, men framförallt när jag lekte med barnen.

Jag har inte gått hungrig eller utmattad utan med full kraft och fart mot nya mål varje dag under de här 30 dagarna, och precis så kommer jag låta mitt liv fortsätta!”

Matildas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7,5 kg

Midjemått: -22 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Resultatet av denna World of Shape-månad är helt otroligt för mig.

Jag hade aldrig trott att det kunde göra så mycket på bara en månad. Det känns väldigt bra och jag är enormt glad för att jag gjorde detta.

Kläder som jag aldrig använt förr eftersom jag känt mig obekväm i dem sitter nu jätte fint och jag har helt plötsligt 10 klädesplagg till att välja mellan i garderoben.

Jag är också oerhört tacksam för dem som skapat och fört World of Shape in i mitt liv.”

Lars resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7,3 kg

Midja: -15,5 cm midja

Vilopuls: -16 slag/minut

“Att vara med World of Shape har varit otroligt inspirerande för mig! Jag kände att det gav mig en kick att gå in varje morgon och se vad det var för övningar för dagen. Upplägget passade mig ypperligt!”

Susannes resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -10,5 kg

Midja: -17 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Jag hade två mål när jag startade World of Shape. Det var att minska i vikt och få in en sund kost i min vardag! Jag är mycket stolt då jag klarade båda!

Jag är otroligt tacksam för World of Shape´s koncept, det är oslagbart och det är bland det bästa jag gjort i mitt liv och rekommenderar det starkt till alla!”

Fredriks resultat på bara 30 dagar:

Vikt: – 6,1 kg

Midja: – 6,5 cm midja

Vilopuls: – 7 slag/minut

“Kort och gott har World of Shape fått mig att tänka i helt nya banor vad gäller både kost och träning.

Ett mycket bra och genomtänkt koncept som jag och min sambo har pratat om och spridit bland arbetskamrater, släkt och vänner.

Vi har nog lyckats värva in en 15-20 st. som testat på Kick-Start eller World of Shape.”

Emmas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -17 kg

Midjemått: -14 cm

Vilopuls: -17 slag/minut.

“De senaste åren har bara runnit iväg och de gjorde tydligen min självkontroll också. Inte haft någon motivation alls och noll ork att ta tag i mig själv och min vikt.

Jag blev tipsad av min syster att ert program fanns, dock har jag alltid varit en sådan person som inte tror på dieter och tycker att alla som finns är så extrema. Men tillslut så vaknade jag bara upp en dag och bara kände att jag inte ville se mig själv i spegeln längre och två dagar senare så skrev jag in mig hos er.

Det absolut bästa beslutet jag har tagit, och framför allt de bästa som jag har gjort för min hälsa och World of Shape har gett mig så mycket. Jag är otroligt stolt över mig själv som klarade av detta, och nöjd att jag fullföljde ända till slutet.

Jag trodde att jag skulle gå runt och vara hungrig hela tiden, och känna mig sötsugen jämt men jag blev positivt överraskad när detta inte var fallet! Jag kommer rekommendera alla jag känner som är redo för en förändring att de ska vända sig till World Of Shape.

TACK för att ni har hjälpt mig en bra bit på vägen!”

 

Hannas resultat på bara 113 dagar:

Vikt: – 30 kg (112 kg > 82 kg)

Midja: – 32 cm

“Jag är verkligen lycklig att få World of Shapes hjälp med att gå ner i vikt.

Hoppas att detta skall inspirera andra att bli ditt bästa jag, både psykiskt och fysiskt, med World of Shape!

Utan World of Shape hade det aldrig gått – tack!”

EFFEKTIVA ÖVNINGAR FÖR MAXIMALA RESULTAT

Öka din fettförbränning, få smalare midja och hårdare rumpa på bara 30 dagar.

GODA OCH LÄTTLAGADE RECEPT

Kalorisnåla recept som är sammansatta för maximal viktnedgång.