FRISKVÅRD

Vi är partners med båda Actiway, Wellnet och Epassi hos vilka du enkelt kan köpa våra tjänster och använda ditt friskvårdsbidrag.

Om ditt företag inte samarbetar med Actiway, Wellnet eller Epassi får du självklart ett avdragsgillt kvitto (som du kan använda) när du köper din träning hos oss på World of Shape!

Vi är ett FaR-certifierad online-träningsföretag som uppfyller kraven och ingår i FaR-ledarnätverket Farledare.se. Vi har sedan hjälpt över 50.000 att komma igång med sin träning med vår unika träningsmetod. Det betyder att vi erbjuder både rolig och säker träning för dig som har fått fysisk aktivitet på recept.

Du får support av våra utbildade PT:s, pedagogiska och effektiva träningsprogram i videoformat som du kan träna hemma, färdiga matsedlar med tillhörande inköpslistor samt ca 450 kalorisnåla, goda och lättlagade recept.

Vi har program som är enkla att utföra och du tränar alltid efter din egen förmåga. Du tränar med din egen kroppsvikt och det enda du behöver ha är ett par hantlar och ett kvastskaft/pinne.

Vid uppvisande av ett FaR-recept får du 15% rabatt på alla 30-dagars program.

VILL DU KOMMA IGÅNG MED DIN TRÄNING OCH FÅ HJÄLP ATT LEVA ETT HÄLSOSAMMARE LIV?

Tveka då inte att höra av dig till oss på info@worldofshape.se så hjälper vi dig!

/Team World of Shape