“När jag för fyra år sedan lade fotbollsskorna på hyllan pga att jag alltid arbetade under träningstid, så lade jag även träningsandan på hyllan och slutade helt med allt som hade med motion att göra. Självklart resulterade det i kraftig viktuppgång och minskad energi.

Allt eftersom tiden gick blev det jobbigare och jobbigare att ta tag i problemet och efter misslyckade försök med LCHF och Cambridge-kurer, så gav jag upp, jag tänkte att jag aldrig skulle få tillbaka min slanka, vältränade kropp.

Jag har alltid varit dålig på att äta, jag har gärna skippat både frukost och middag, det var snarare värre än så, och ibland kunde det gå 24 timmar mellan mina måltider, och bara det gjorde att orken var nästintill obefintlig!

Men min vikt fortsatte ticka iväg uppåt, och min kropp mådde inte bättre. Så jag insåg att jag behövde göra någonting för att vända på vikten, och förbättra hälsan. Av en ren slump så hittade jag World of Shape och fastnade snabbt för konceptet.

Men, som jag tror att de flesta tänker, så tänkte jag att ‘inte kan jag få resultat på endast 30 dagar, det skulle vara helt omöjligt. Bilderna måste ljuga, eller så har dem bara haft ren och skär tur…’

Första dagarna var en mardröm! Jag har alltid varit en saltoman som saltar allt som jag stoppar i mig, och jag har aldrig längtat så mycket efter salt i mitt liv. Hela kroppen skrek efter salt, och sent på kvällen innan det var dags att sova var jag nästan helt förstörd av att jag inte fick äta salt, jag hade svårt att koncentrera mig på annat än mitt saltsug.

Men sedan vaknade jag upp, det var nog dag 3 eller 4, och allt salt och sötsug var som bortfluget! Det var som om en vikt hade lyfts från mina axlar, och därefter så flöt allt på.

Efter 10 dagar så kunde jag inte förstå att jag hade tappat hela 11 cm i midjan, och jag började fundera om jag verkligen hade satt upp realistiska mål, kanske borde jag ha satt högre mål. Motivationen steg till taket och jag lade in ännu högre växel för att lyckas.

Nu när mina 30 dagar är slut, så kan jag inget annat än att buga och bock för det fantastiska program som World of Shape har plockat fram! Tack var WoS och Fitnessfighten så har jag fått massor av kunskap om hur jag skall äta och träna för att må bra.

Jag lever ett helt annat liv idag, än vad jag gjorde innan starten 1 januari, och jag är en gladare och piggare person, som faktiskt mår bra, för första gången på länge.

Jag har hittat energi som jag aldrig trodde var möjligt, och mitt liv är mer harmoniskt nu än tidigare, tack vare att jag tar mig tid till mig själv, och det har gett mig förmågan att ta hand de stressiga stunderna i mitt liv på ett mycket bättre sätt.

Att ha gått ner 5,8 kg i vikt och att ha minskat de sinnessjuka 22 centimetrarna i midjan känns som en bonus, jämfört med hur bra min kropp mår efter dessa 30 dagar.

Och att jag sedan har lyckats inspirera och motiverat andra med min resa med WoS känns som den största bedriften med denna månad, och det är någonting som jag kommer bära med mig resten av livet.

För idag vet jag att ingenting är omöjligt, bara du bestämmer dig för att lyckas, och att få vara den förebilden för andra som sitter i den situationen jag satt i, det är motivation och styrka för mig!”

Vill du också får snabba resultat? Läs mer här, https://worldofshape.se/

Language »