Hängig och trött av träningen? Det är inte helt ovanligt, dock är det beroende på en del saker, bland annat sömn, vatten och mat:

Sover du ordentligt?

Att sova mycket är viktigt när du tränar varje dag. Sömnen innan 24:00 är betydligt viktigare än de efter 24:00. Med andra ord skall du lägga dig så tidigt som möjligt för att få många timmar sömn innan 24:00.

Dricker du tillräckligt mycket vatten?

Du skall försöka dricka i princip så mycket som möjligt under dagen. Har du svårt att få i dig tillräckligt, kan du blanda i lite saft som gör att smaken ändras lite.

Har du några allergier?

Du kanske inte har haft några förut men du skall kanske gå till din läkare för att kolla så du inte utvecklat en allergi som påverkar dig negativt, ex trötthet eller svårare att andas.

Äter du alla våra mål annars kan du känna dig hängig och trött av träningen

Det är viktigt att du verkligen äter alla våra 6 mål per dag för att få i dig tillräckligt med energi. Kroppen går nu på högvarv och då behöver den tillräckligt mycket energi för att få de resultat du vill ha och återhämta dig ordentligt.

Stärker ditt immunförsvar

Både sömn, vatten och mat stärker ditt immunförsvar och ökar din återhämtningsförmåga, så var mycket noga med att få tillräckligt av det!

Känner du dig lite hängig och trött av träningen är det alltså viktigt med vatten, sömn och kost!

Lycka till, kör hårt och här kan du läsa mer om våra nyttiga mat!

English »