“Jag behövde verkligen ny inspiration och framför allt motivation till att verkligen ta tag i min träning igen!

Jag fick tips om att anmäla mig till Fitnessfighten/World of Shape och tänkte att det måste jag testa! Jag är jätteglad att jag gjorde det, för trots att jag har haft en del motgångar under resans gång känner jag nu att jag åtminstone är på god väg mot mitt mål – den här starten var precis vad jag behövde!

Det bästa av allt har nog varit att jag har kunnat äta “vanlig” mat, skillnaden har bara varit att jag har behövt tänka en gång extra för att se till att jag ätit rätt mängd. I början tyckte jag det verkade jobbigt att väga och mäta upp maten, tills jag insåg hur snabbt jag hade lärt mig det utantill.

Träningsupplägget är bra och enkelt att förstå sig på, vilket kändes jätteskönt även om jag har tränat en del tidigare. Uppenbarligen gav det här bättre resultat än någon annan träning, så jag kan inte vara annat än jätteglad!

Det här var för mig den bästa metoden för att bli av med de där sista mammakilona som inte riktigt ville försvinna! Vill man så kan man och det fungerar faktiskt.

Vill gärna inspirera andra nyblivna mammor till att köra eran metod just för att den är så skonsam men samtidigt effektiv 🙂

Tusen tack för att ni visat mig vägen in på rätt spår igen, nu är det bara att fortsätta!”

Mina resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -5 kg
Midja: -11 cm
Vilopuls: -15 slag/minut

Vill du också får snabba resultat? Läs mer här, https://worldofshape.se/