Hur får jag en platt mage

Många undrar hur får jag en platt mage fort, hur gör man för att få det och vilka magövningar ger effekt. Ofta vill man få det snabbt, men hur får man det? Finns det övningar som man kan göra hemma? Absolut, just magen kan man med fördel träna hemma. Det är tyvärr svårt att få platt mage på två veckor, det handlar också om kost och diet. 

Passar nybörjare

Våra program passar alldeles utmärkt för nybörjare eller de som inte tränat så mycket. Speciellt om du ställer dig frågan Hur får jag en platt mage?Du behöver endast ett par hantlar och ett kvastskaft när du tränar. Dessutom räcker det med 2 x 2 m2.

Många glömmer kosten när de tränar, men det är minst lika viktigt. Därför får du i våra träningsprogram också tillgång till unika veckomatsedlar, recept, kostråd, med mer för att maximera din träning hemma. Du får ca 70-75% av din viktnedgång av nyttig kost som du får av oss.

Enkelt att komma igång

Vi på World of Shape har arbetat sedan 2011 med att utveckla träningsprogram som fungerar för dig som vill komma i form hemma. När du vill träna hemma är det viktigt att det är enkelt att komma igång och att man har ett träningsprogram att följa. Vidare att man får kostråd för att nå maximal effekt.

Våra styrketräningsprogram och träningsprogram har allt du behöver för att komma igång med träning hemma. Våra träningsscheman är lätta att följa och du får också tillgång till recept, kostråd och veckomatsedlar.

Butt-Blaster

Vårt träningsprogram Butt-Blaster fokuserar just på både mage, rumpa och lår. Träningsprogrammet visar övningar för att få platt mage, hårdare rumpa och smalare lår inklusive tips på kost. Men som sagt, man får inte platt mage på en vecka. Platt mage uppnår man med träning över tid och i kombination med kalorisnål kost.

Läs gärna mer om Butt-Blaster här, https://worldofshape.se/butt-blaster/