Hur såg ditt liv ut innan du kom i kontakt med oss på World of Shape?

Jag var inte överviktig, men trivdes inte i min kropp och skulle vilja ha bort 4-5 kg eftersom jag är van vid att vara “smal”. Jag åt bra dagtid, men åt alldeles för gärna godis, chips och drack pepsi på kvällarna. För drygt ett år sedan drabbades jag av ett diskbråck som gjorde mig i stort sett orörlig i somras. Jag har kämpat med att komma tillbaka efter det.

Hur förändrades ditt problem som du kämpade med innan?

Jag kände mig ledsen och misslyckad över att jag inte klarade att gå ner de där retfulla kilona. Trots att jag vet att jag äter mer skräp när jag känner mig stressad och ledsen, så klarade jag inte att stå emot.

Hur har World of Shape hjälpt dig?

Jag tycker att det har varit peppande och sporrande att kunna byta ut de röda kryssen mot gröna bockar och World of Shape har fått träningen att bli av varje dag. Tyvärr har diskbråcket gjort att jag inte har kunnat springa eller hoppa, så jag har bytt ut löpningen mot raska promenader. Inte optimalt men bättre än inget. Bra också att få nya övningar varje dag, då man annars tröttnar lätt

Hur ser ditt liv ut nu?

Jag mår bättre mentalt när jag är närmare min “trivselkropp” och jag tänker gå ner det sista kilot också. Idag testade jag att jogga superförsiktigt på en mjuk stig, och ännu har jag inte fått ont. Så kanske kan viktminskningen hjälpa mig att övervinna diskbråcksproblemen också, så att jag snart kan börja springa igen. Det vore fantastiskt skönt att ha löpningen som en ventil!

Marias resultat med Fitnessfighten på bara 30 dagar:
Vikt: -3,8 kg
Midja: -5 cm
Puls: -5 slag/minut

LÄS MER OM FITNESSFIGHTEN HÄR!

English »