Lättlagade recept

Med oss får du ca 450 kalorisnåla, redan uträknade recept och färdiga utskrivningsbara (pdf) veckomatsedlar. Du får också inköpslistor och kostprogram för dagens alla mål.

Recepten är kalorisnåla, goda, lättlagade och sammansatta för maximal viktnedgång. Ca 70-75% av ditt resultat/viktnedgång får du av vår kosten.

Ibland är det svårt att hitta inspiration till att laga bra mat från grunden. Därför får du av oss kompletta veckomatsedlar med meny, recept och inköpslista för en vecka i taget.

Näringsberäknade och kalorisnåla

Menyerna är noga utvalda och näringsberäknade. Maten passar lika bra för dig som vill komma i form som för resten av familjen. Följer du de kalorisnåla recepten så kan du vara säker på att du får i dig alla näringsämnen du behöver. Samtidigt få en bra balans mellan kolhydrater, fett och protein.

Rätt antal kalorier

Alla våra mellanmål ger ca 135 kcal, frukostarna ger ca 300 kcal och alla luncher och middagar knappt 400 kcal. Detta innebär att du kan byta plats på måltider och även äta dina favoriter flera gånger om du vill.

För att göra menyn tillgänglig för dig som är kille och äter 2 200 kcal per dag) finns en ruta i slutet av varje recept. Där står det vad du ska göra för att anpassa menyn till dina behov och önskemål. För killar (2200 kcal) finns alla måttangivelserna inom parentes i recepten.

Göra det så enkelt som möjligt

Tanken är att du ska kunna laga dubbel portion av middagarna för att ha till lunch nästa dag (= mer tid, mindre matsvinn). Även några av mellanmålen går att laga dubbelt av eller förbereda dagen innan. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig!

Om du är glutenintolerant kan du använda våra kalorisnåla recept som de är. Se bara till att byta ut bulgur, havregryn, pasta och knäckebröd mot glutenfria produkter.

ANMÄL DIG OCH TRÄNA MED OSS SÅ FÅR DU KALÅRISNÅLA, GODA, LÄTTLAGADE OCH REDAN UTRÄKNADE RECEPT!