Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer support av en PT kunna hjälpa dig. PT:n gör din träning mer motiverande och effektivare.

En PT ger dig support i din träning

Våra PT:s hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång. Med en PT kan få ut maximalt av din träning och viktminskning. Med oss och våra utbildade PT:s får du support och svar på alla dina frågor inom 24 timmar.

En PT hjälper dig också med ett träningsprogram

Våra PT:s kan hjälpa dig med allt ifrån vilket träningsprogram du skall välja, hur du enklast skall komma igång med din träning till att rekommendera speciell ersättningsövningar. Om du behöver byta ut en ingrediens i ett recept eller bara får råd hur du skall utföra en övning står våra PT:s alltid till ditt förfogande.

Våra utbildade PT:s svara på alla dina frågor inom 24 timmar utan extra kostnad. Det enda du behöver göra är att skicka din fråga till oss så ordna vi resten.

En PT hjälper dig med motivationen

Motivation är ofta svårt att upprätthålla på egen hand. Men att ha en PT kan motivera dig att komma till gymmet och genomföra ditt träningspass efter bästa förmåga. Och din PT kommer att se till att detta händer. Att ha en PT som ger dig support och övervakar dina framsteg kan vara en verklig motivator.

Morgontrött?

En särskild anledning till att många vill anlita en personlig tränare är att om du behöver lite extra hjälp när det gäller morgonträningen. Om du märker att du sover dig genom din morgonträning kan en personlig tränare hjälpa till. PT:n pushar dig när din hjärna skriker “neeeej” och din kopp är tung som bly. Då är support av en PT ovärderlig:-)

BÖRJA TRÄNA NU OCH FÅ HJÄLP AV VÅRA UTBILDADE PERSONLIGA TRÄNARE