Här är några av våra deltagares fantastiska resultat på bara 30 dagar:

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Matildas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7,5 kg

Midjemått: -22 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Resultatet av denna World of Shape-månad är helt otroligt för mig.

Jag hade aldrig trott att det kunde göra så mycket på bara en månad. Det känns väldigt bra och jag är enormt glad för att jag gjorde detta.

Kläder som jag aldrig använt förr eftersom jag känt mig obekväm i dem sitter nu jätte fint och jag har helt plötsligt 10 klädesplagg till att välja mellan i garderoben.

Jag är också oerhört tacksam för dem som skapat och fört World of Shape in i mitt liv.”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Lisas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -9 kg

Midjemått: -22 cm

Vilopuls: -18 slag/minut

“Jag anmälde mig till World of Shape eftersom jag såg att många vanliga människor hade genomfört programmet med fantastiska resultat.

Kan andra så kan jag! World of Shape har utarbetat ett koncept som är enkelt att följa.

Snäll träning för kroppen som dessutom kan genomföras hemma.”

world of shape

Sandras resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -8 kg

Midjemått: -15 cm

Vilopuls: -12 slag/minut

“Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så inspirerad och livsglad som jag gör idag.

Tack för att ni hjälpt mig att förändra mitt liv. Jag har äntligen förstått hur mycket motion och bra kost betyder både för den fysiska & psykiska hälsan.

Jag skulle vilja skrika ut till hela världen: gör det här! Men istället skriver jag det här och hoppas att alla ni som känner er deppiga, otränade eller helt enkelt tappat lite av livslusten hakar på World of Shape.

Om du följer allt till punkt och pricka kommer 30 dagar kommer förändra ditt liv, det hände mig!”

Vinnaren av Fitnessfighten april 2022

Amandas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -9 kg

Midjemått: -7 cm

Vilopuls: -16 slag/minut

“En trött mammakropp & knopp som ville ge sig själv en chans. Jag trodde aldrig att jag skulle märka skillnad så snabbt, inte bara på vågen men även i sinnet.

Jag är mycket gladare & stabilare i humöret, men också väldigt mycket piggare med en ny energi.

Detta har fått mig att vilja fortsätta, jag känner en motivation jag inte känt på länge. Detta är bara början & jag är glad att jag tog chansen!

World of Shape har utarbetat ett koncept som är enkelt att följa, det är bara att tuta & köra, samt att det finns något för alla. Det bästa är att man kan göra träningen hemma.

Allt detta på bara 30 dagar, det är den bästa investeringen jag gjort & den kommer va långsiktig!

❤️ jag är piggare & gladare
❤️ jag har en energi som inte tar slut
❤️ jag känner mig positiv till allt som ska komma

Tack för att ni fått mig i rätt riktning och tack för allt!” 

Tävla med Fitnessfighten och få fantastiska resultat!

Jimmys resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -8 kg

Midjemått: -11 cm

Vilopuls: -16 slag/minut

“Min månad med Fitnessfighten var både tuff, omtumlande och inte minst utmanande både i köket och träningslokalen, men jag är så glad att jag tog chansen och var med!

För inte alls så länge sen var jag en 40-åring med alldeles för dåliga vanor, mat och dryck kombinerat med dålig sömn och taskig motivation styrde vågnålen uppåt i en oroande takt och humöret rätt åt andra hållet.

Med hjälp av WoS och den här tävlingen har jag lyckats vända mitt dåliga beteende och lagt mig till med nya hälsosamma vanor som är här för att stanna.

Tack för inspirationen och motivationen WoS!”

Tävla med Fitnessfighten och få fantastiska resultat!

Thereses resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -12 kg

Midjemått: -8 cm

Vilopuls: -11 slag/minut

“MAGISKT är verkligen rätt ord! Livet som småbarnsmamma har varit en tuff dans. Har känt att orken inte funnits till och att det har varit jobbigt att bara ta sig upp och ner på golvet. Att sitta under en längre tid på golvet gav tidigare ryggont och orken var borta efter en halvdag av lek. Säger bara OJ VILKEN FÖRÄNDRING på så kort tid!

Tack vare World of Shape med deras fantastiska träning- och matkoncept i FITNESSFIGHTEN är jag redan där jag hade som mål att vara till sommaren – på ENDAST 30 dagar! Ett träningskoncept som både går att utföra hemma eller på gymmet och mat som passar hela familjen.

Vilken dans på rosor allt blev! Under en månads tid har jag kämpat. Kropp och knopp har fått en livsomställning till det positiva, vilket jag till 100 % behövde. Dessa resultat är helt MAGISKA! Jag själv är otroligt nöjd med min resa hittills. Fanns det en superhjälte som mamma, så skulle jag kunna ta rollen nu. Skämt å sido, tusen tack!”

❤️ Mycket gladare och starkare som människa
❤️ Har energi från morgon till kväll!
❤️ Orkar vara den mamma jag vill vara till mina barn
❤️ Kan springa dubbelt så långt i ett skönt tempo än vad jag kunnat i hela mitt liv
❤️ Orkar göra armhävningar (aldrig kunnat förut)
❤️ Känner att jag har en otroligt fin och jämn balans mellan mag- och ryggmuskler (vilket jag saknade från kejsarsnittet och detta har påverkat extremt).
❤️ Kommer i mina gamla kläder igen som jag hade långt kvar till att ens kunna stänga.
❤️ Sötsuget är borta!

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Maries resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7 kg

Midjemått: -9 cm

Vilopuls: -11 slag/minut

“Det är verkligen fantastiskt vad man kan göra med kroppen på så kort tid, genom att träna och ge kroppen den mat den behöver och mår bra av.

Min kropp mår mycket bättre av denna kost och sätt att äta så jag kommer att fortsätta med det. Jag njuter dessutom mer av maten nu än innan och av det jag får äta. Maten smakar faktiskt godare än vad det gjorde innan.

Sötsuget försvann efter en vecka och huvudvärken som jag känt med det också. Väldigt skönt att bli av med det beroendet. Jag tyckte det var jobbigt första 3-5 dagarna, därefter har det inte varit jobbigt alls.

Det är en härlig känsla med en stark och funktionell kropp i vardagen. Vad som förut kändes tungt känns nu jättelätt!

Att träna med World of Shape är en verklig investering i dig själv. Jag tycker att man ska ge sig själv och sin kropp denna present. Jag trivs nu i min kropp och känner mig fin igen. En vinst bland många andra vinster tack vare denna resa.

Avslutningsvis kan jag verkligen rekommendera alla att köra en 30-dagars utmaning med dem!”

Mina resultat under denna resa blev:
❤️ Minus 7,1 kg
❤️ 9 cm mindre midjemått
❤️ 11 slag lägre vilopuls
❤️ Bättre kondition
❤️ Lägre fettprocent
❤️ Ökad muskelmassa
❤️ Jämnare blodsocker
❤️ Det tidigare sötsuget har försvunnit
❤️ Känner mig starkare, snabbare, lättare, gladare och piggare samt generellt ökat välbefinnande
❤️ Jag får plats i mina gamla kläder igen

FANTATISKA RESULTAT MED WORLD OF SHAPE

Kais resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -6 kg

Midjemått: -11 cm

Vilopuls: -4 slag/minut

“Jag har kämpat med övervikt den senaste 7 åren upp och ner. Och har varit över 100 kilos sträcket flera gånger och det är jobbigt på många sätt.

Förutom att det är fysiskt jobbigt, så vad vad man än ska göra, som att röra sig leka med barnen klä sig, vara med på aktiviteter eller annat, så blir man påmind om att man är överviktig. Sedan har jag hjärt- och kärlsjukdomar i min släkt på nära håll vilket också gör att man får en tankeställare.

Att aldrig kunna stoppa tröjan eller skjortan i byxorna för då stramar det till över magen och man ser tjock/fet ut. Jag hatar den känslan. När jag såg eran sida World of Shape tändes det återigen ett hopp att kunna lyckas. Efter alla misslyckanden med att hålla vikten tändes nu en ljusglimt av hopp. Så jag tog mod till mig och anmälde mig till Fitnessfighten i februari.

Det har varit så härligt, ni har hjälpt mig komma i gång med träning och kosten, gett mig en spark i rätt riktning och massor av support och stöd. Ni har varit underbara på att svara på mail, meddelande och annat både snabbt, inspirerande och vänligt. Det känns som om man känner flera av er trots att vi aldrig har pratat. Jag är så tacksam för att ni gett mig en ny chans till livet med mina tre barn och min sambo.

Nu är det upp till mig att försöka kämpa vidare med den kunskap ni gett mig. Jag vill även tacka er andra som gillat eller skrivit kommentarer på Facebook vilket också är ett underbart stöd.

Många kramar och tack från mig!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Eijas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -6 kg

Midjemått: -7 cm

Vilopuls: -6 slag/minut

“Jag visste sedan tidigare att träna med World of Shape ger de snabbaste, effektivaste och bästa resultaten både fysiskt och psykiskt.

Jag ville bevisa för mig själv och alla andra, både unga och gamla att det aldrig är för sent att börja träna.

Jag rekommenderar World of Shape till alla, inte minst till ”mogna” kvinnor för att bli av med sina åldersrelaterade besvär.

Jag fortsätter att träna med World of Shape framöver. Nu har jag valt programmet Big and Strong och ser framemot att skulptera kroppen genom att bygga muskler och slipa på fysiken.”

Vi fick resultat med Fitnessfighten!

Dags resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -11 kg

Midjemått: -12 cm

Vilopuls: -27 slag/minut

“Detta är en träningsform som passar mig. Har kört denna några gånger och den funkar alltid. Kan starkt rekommendera detta. Ska nu fortsätta med beach för att vinna mitt vad med min dotter att kunna ha tvättbräda till sommaren.”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Sofies resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -4,8 kg

Midjemått: -21 cm

Vilopuls: -12 slag/minut

“Efter 30 dagar med World of Shape trodde jag inte mina ögon. Vilket resultat! Maten har varit fantastisk och orken har verkligen funnits där tack vare att det är riktig (och god) mat. Och då har jag verkligen provat det mesta innan.

Kan fortfarande inte fatta att min mage fick sådant otroligt resultat och det har varit en kanonstart på en fortsatt resa. Från att knappt orka springa en kilometer är jag nu anmäld till ett lopp på en mil! TACK.”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Marias resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -9,9 kg

Midjemått: -18 cm

Vilopuls: -21 slag/minut

“Till alla er som funderar på att köra World of Shape – GÖR’T!! Det är helt klart det bästa jag har gjort och jag har inte ångrat mig en sekund. P.S Nu kommer äntligen alla mina superfräna träningskläder till användning!! :-)”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Andrés resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -15 kg

Midjemått: -23 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Vänner och bekanta är imponerade av mina resultat, det gör mig otroligt stolt och glad! Nu gäller det bara försätta på samma spår för att få ännu bättre resultat och även hålla formen denna gången!”

Effektiv hemmaträning med kalorisnåla recept och veckomatsedlar

Hannas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7 kg

Midjemått: -10 cm

Vilopuls: -25 slag/minut

“Som ett “mirakel” dök Fitnessfighten upp och självklart skulle jag vara med! Jag är så grymt nöjd, lycklig och stolt! Jag mår strålande bra och känner mig som en helt ny människa!

Piggare än nånsin också! Orkar med mycket mer än när jag var i toppform – helt otroligt! JAG MÅR FANTASTISKT!

Utan World of Shape och denna rivstarten hade jag inte varit där jag är idag och är er evigt tacksam!

Rekommenderar detta helhjärtat då jag av erfarenhet både nu och innan, vet att det fungerar! Har flera vänner som hakat på och fått fantastiska resultat.

Är det nån som tvivlar? Testa och bli chockad!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Marias resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -10 kg

Midjemått: -23 cm

Vilopuls: -8 slag/minut

“Vilka resultat det har blivit! Jag är så stolt och nöjd över mig själv och ett stort jätte tack för att ni finns WORLD OF SHAPE!

Jag kommer att fortsätta med ert tänk resten av mitt liv då jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Saras resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -5,1 kg

Midjemått: -11 cm

Vilopuls: -16 slag/minut

“En månad med World of Shape var en väl investerad tid för mig! Jag har kompisar som kört World of Shape tidigare månader, och de har gjort kanonfina resultat, så jag kände mig övertygad om att slitet skulle ge utdelning.

Det är ett enkelt upplägg som är lätt att följa. Genom mailkontakt med er på WoS fanns det både stöttning och råd att få snabbt.

Jag är jättenöjd med mina resultat och kan absolut rekommendera andra att prova!

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Richards resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -14 kg

Midja: -21 cm

Vilopuls: -18 slag/minut

“En fantastisk månad fylld av bra övningar, inspirerande recept och mattips! Tack så hemskt mycket för att jag fick möjligheten och hjälpen att ändra mitt destruktiva leverne. 

Jag kan verkligen rekommendera alla att vara med, oavsett ålder och kön!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Daniels resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -6,7 kg

Midja: -18 cm

Vilopuls: -12 slag/minut

“Redan efter bara några dagar märktes skillnader i midjemått då kläderna började “växa” och orken och energin blev större, bättre och starkare. 

Jag orkade mer, sov bättre och presterade avsevärt högre på jobbet och träningspassen, men framförallt när jag lekte med barnen.

Jag har inte gått hungrig eller utmattad utan med full kraft och fart mot nya mål varje dag under de här 30 dagarna, och precis så kommer jag låta mitt liv fortsätta!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Lars resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -7,3 kg

Midja: -15,5 cm midja

Vilopuls: -16 slag/minut

“Att vara med World of Shape har varit otroligt inspirerande för mig! Jag kände att det gav mig en kick att gå in varje morgon och se vad det var för övningar för dagen. Upplägget passade mig ypperligt!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Susannes resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -10,5 kg

Midja: -17 cm

Vilopuls: -15 slag/minut

“Jag hade två mål när jag startade World of Shape. Det var att minska i vikt och få in en sund kost i min vardag! Jag är mycket stolt då jag klarade båda!

Jag är otroligt tacksam för World of Shape´s koncept, det är oslagbart och det är bland det bästa jag gjort i mitt liv och rekommenderar det starkt till alla!”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Fredriks resultat på bara 30 dagar:

Vikt: – 6,1 kg

Midja: – 6,5 cm midja

Vilopuls: – 7 slag/minut

“Kort och gott har World of Shape fått mig att tänka i helt nya banor vad gäller både kost och träning.

Ett mycket bra och genomtänkt koncept som jag och min sambo har pratat om och spridit bland arbetskamrater, släkt och vänner.

Vi har nog lyckats värva in en 15-20 st. som testat på Kick-Start eller World of Shape.”

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Emmas resultat på bara 30 dagar:

Vikt: -17 kg

Midjemått: -14 cm

Vilopuls: -17 slag/minut.

“De senaste åren har bara runnit iväg och de gjorde tydligen min självkontroll också. Inte haft någon motivation alls och noll ork att ta tag i mig själv och min vikt.

World of Shape har gett mig så mycket. Jag är otroligt stolt över mig själv som klarade av detta, och nöjd att jag fullföljde ända till slutet.

Jag trodde att jag skulle gå runt och vara hungrig hela tiden, och känna mig sötsugen jämt men jag blev positivt överraskad när detta inte var fallet! Jag kommer rekommendera alla jag känner som är redo för en förändring att de ska vända sig till World Of Shape.

effektiv hemmaträning som garanterar träningsresultat

Hannas resultat efter bara 113 dagar:

Vikt: – 30 kg (112 kg > 82 kg)

Midja: – 32 cm

“Jag är verkligen lycklig att få World of Shapes hjälp med att gå ner i vikt.

Hoppas att detta skall inspirera andra att bli ditt bästa jag, både psykiskt och fysiskt, med World of Shape!

Utan World of Shape hade det aldrig gått – tack!”

EFFEKTIVA ÖVNINGAR FÖR MAXIMALA RESULTAT

Öka din fettförbränning, få smalare midja och hårdare rumpa på bara 30 dagar.

GODA OCH LÄTTLAGADE RECEPT

Kalorisnåla recept som är sammansatta för maximal viktnedgång.