Food-in-Shape

Har du svårt att komma igång men ändå vill försöka gå ned i vikt? Tränar du nu men vet inte riktigt hur du skall äta nyttigt? Ja, då skall du välja Food-in-Shape och komma i form med vår välbalanserad kost, lättlagade recept och kalorisnåla matsedlar!

Du behöver inte träna för att minska i vikt. Kosten är ca 70-75% av viktnedgången, resten är träningen.

Så har du svårt att komma igång, kanske har skador eller ont när du utför en fysisk aktivitet, MEN ändå vill minska i vikt, ja då skall du välja Food-in-Shape!

Med Food-in-Shape får du hundratals kalorisnåla, lättlagade och goda recept och support av våra utbildade PT:s. Det är en oslagbar kombination för att komma igång och få en viktminskning, både kort- och långsiktigt.

Våra recept är också laktosfria och vegetariska, så självklart passar det här dig även om du har speciella behov vad gäller kosten. Våra kostprogram är även utformade på så sätt att du kan själv välja vilka livsmedel du vill äta inom ramarna för vissa riktlinjer.

DU FÅR FÖLJANDE RESULTAT:

– Går ner i vikt och sänker fettprocenten
– Blir piggare och får mer energi
– Minskar sockerberoendet
– Stärker immunförsvaret och mår bättre

Som medlem kan du chatta LIVE med våra utbildade PT:s och få svar direkt på dina frågor!

ALLT DET HÄR FÅR DU:

– Redan uträknade och färdiga veckomatsedlar/kostprogram och inköpslistor som visar hur mycket, vad och hur du skall tillaga maten (frukost, lunch, middag och mellanmål)
– Över 450 kalorisnåla, goda och lättlagade recept (normal/vegetarisk/laktos)
– Tillgång till vår slutna Facebook-grupp där alla våra andra tränande finns
– Stöd, support/chat och svar på dina frågor av våra Personliga Tränare

SAGT OM FOOD-IN-SHAPE:

”Alltså denna veckans mat – jag bara älskar allting redan! Hoppas det smakar lika bra som jag tror det kommer göra!”
/Rebecca

”Hela familjen kunde äta samma mat som jag och kostprogrammet var riktigt enkelt att följa.”
/Elisabeth

”Jag har inte gått hungrig eller utmattad utan med full kraft och fart mot nya mål varje dag under de här 30 dagarna, och precis så kommer jag låta mitt liv fortsätta!”
/Daniel

”Kostkonceptet är jätte bra, och jag gillar verkligen att man äter så man aldrig behöver gå hungrig, plus att det är vanlig och väldigt god mat.”
/Matilda

“För mig som har levt på skräpmat i flera år så var det här en riktig utmaning.
Jag kommer att fortsätta och det har definitivt ändrat min syn på mat. Kan jag ta tag i det här så klarar alla av det! -:)”
/Sonny

”För mig som sockerberoende så var det första dagarna riktigt tuffa men efter knappt en vecka började allt rulla på av bara farten. Det kändes faktiskt så enkelt! Jag som dessutom inte tycker om att laga mat har insett att jag inte behöver krångla till det utan att det kan vara riktigt enkelt att laga god mat.”
/Anna

”Maten har varit fantastisk och orken har verkligen funnits där tack vare att det är riktig (och god) mat. Och då har jag verkligen provat det mesta innan!”
/Sofie

”Det är ett bra och inspirerande kostprogram som var lätt att följa med goda recept!”
/Emelie

”Jag trodde att jag skulle gå runt och vara hungrig hela tiden, och känna mig sötsugen jämt men jag blev positivt överraskad när detta inte var fallet! Jag kommer rekommendera alla jag känner som är redo för en förändring!”
/Emma

”Har testat så himla många dieter men har aldrig lyckats. Men nu äntligen så har jag också lyckats förändra mig själv och jag trivs så bra och är så nöjd. Det är enkla och lätta recept att följa. Jag rekommenderar det för en bättre livsstil och välmående.”
/Jasmine

Pris: Endast 199 kr (sedan valfritt 99 kr per månad)
Period: 30 dagar
Aktivering av konto: Direkt efter genomförd betalning för bästa resultat
Bindningstid: Ingen

    Language »