World of Shapes köpvillkor

Köp- och leveransvillkor
Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar samt reserverar oss för eventuella prisfel som kan förekomma på siten.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse/kvitto per e-post med information om din order till dig. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen/kvittot för att ha till hands vid eventuell kontakt med World of Shape AB, org.nr: 556869-7966.

Betalningsalternativ
Vi accepterar för närvarande Visa och Mastercard. Betal- och kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Braintree för att garantera snabb och säker betalning. Alla anslutningar till eller från vår betalningspartner Braintree sker med krypterad http-anslutning (https) med 128 bitars SSL-kryptering. På ditt kontoutdrag kan det komma att stå World of Shape/Fitnessfighten.

Fortsättningsprogram
Våra fortsättningsprogram är gjorda för att det långsiktigt skall passa just dig, med fokus på resultat och välmående. Att hitta rätt nivå på maten och träningen som gör att du både får resultat men också kan unna dig saker och ting. Med våra fortsättningsprogram behåller du din idealvikt, blir piggare och orkar mer.

Efter din träningsperiods slut övergår ditt program automatiskt till något av ALLA våra 18 fortsättningsprogram (av vilka du själv väljer när du är klar). Kostnaden är endast 99 kr/månad och kommer att automatiskt debiteras efter din träningsperiods slut (räknat från ditt köpdatum, oavsett startdatum, med användning av den betalningsmetod du använde vid registreringen) och sedan var 30:e dag tills du avslutar det under Min Profil > Betalningar > Visa.

Om det har dragits 99 kr för ditt fortsättningsprogram och du avslutar det EFTERÅT (datum för avslut registreras alltid i vårt system) har du alltid tillgång till ditt program 30 dagar EFTER din senaste betalning.

Ångerrätt
Du har 14-dagars ångerrätt inom Sverige. Ångerfristen börjar löpa från du tagit emot varan/betalat, EJ från ditt startdatum, och du har då rätt att få pengarna tillbaka.

Reklamation
Du har 14-dagars ångerrätt inom Sverige. Vill du utnyttja din ångerätt kontaktar du oss på info@worldofshape.se så återbetalar vi dina pengar. Gäller dock ej digitalt material såsom våra pdf:er (veckomatsedel) etc.

Resultatgaranti
Är du inte nöjd med ditt resultat får du pengarna tillbaka. Du har 30 dagars resultatgaranti som börjar löpa från ditt första valda startdatum på dina första 30 dagar. Resultatgarantin gäller ej fortsättningsträningen. Resultatgarantin gäller ej digitalt material såsom våra pdf:er (veckomatsedel) etc.

Frysa träningen/ta en paus/
Vil du frysa din träning eller ta en paus, går det bra. Skicka oss ditt läkarintyg och du får de dagarna du är borta tillgodo.

Lagval
Vid eventuell tvist kommer World of Shape AB att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Övriga villkor
Alla uppgifter som lämnas på World of Shapes webbplatser ges endast i informationssyfte och utgör inte ett juridiskt avtal mellan World of Shape och varje person eller annan person/företag/institution om inte annat anges. Offentlig information på World of Shapes webbplatser kan ändras utan föregående meddelande. Även om alla rimliga ansträngningar görs för att presentera aktuell och korrekt information, ger World of Shape inga garantier av något slag. World of Shapes webbplats kan innehålla information som skapas och underhålls av en rad olika källor både interna och externa. Utöver detta finns forum som facebook, blogg och så vidare som innehåller personliga åsikter och andra uttryck som World of Shape inte kontrollerar, övervakar eller garanterar. Uppgifterna i dessa forum eller information i länkar till andra externa webbplatser, ansvarar inte World of Shape för. Inte heller ansvarar World of Shape för uttryck, synpunkter eller produkter/tjänster som erbjuds där. Under inga omständigheter skall World of Shape vara ansvarig eller skyldig, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakats eller påstås ha orsakats av eller i samband med användning av World of Shape-program eller tillit till sådant innehåll, varor eller tjänster och program som finns tillgängliga på eller genom någon sådan webbplats eller resurs.

Genom att du översänder material till oss för publicering på vår hemsida (”materialet”) och i annat av oss framtaget material garanterar du att du innehar nödvändiga rättigheter till materialet, antingen genom att du själv har skapat detta (vare sig det är exempelvis en bild, en film eller en annat material), eller att alla som har medverkat har gett dig tillstånd att använda materialet på sätt som vi förutsatt i detta avtal. Du garanterar att materialet inte innehåller upphovsrättsligt skyddat material, såsom skyddad musik, inklippta filmsekvenser eller annat upphovsrättsligt skyddat material som du inte har fått tillåtelse att använda. Genom att till oss översända materialet ger du oss en oinskränkt rätt att fritt förfoga över detta genom att till exempel bearbeta, formatanpassa, lagra, sammanföra, redigera, anpassa och kopiera det och göra det tillgängligt för allmänheten oavsett mediekanal och att vi också äger rätt att vidareupplåta dessa rättigheter till eventuella samarbetspartners. Vi äger också rätt att använda materialet i marknadsföringssyfte. Våra rättigheter är inte begränsade i tiden och du efterger härmed alla krav på ersättning från oss för vår användning av materialet.

Hälsorelaterade ämnen som finns på alla World of Shape sidor, bör inte användas för att diagnostisera ändamål eller ersätta läkare. Som med alla nya eller pågående diagnoser eller tillstånd ska du alltid rådfråga din professionella vårdgivare innan du påbörjar ett nytt program om du är orolig över din hälsa. Det är ditt ansvar att undersöka riktigheten, fullständigheten och nyttan av alla yttranden, tjänster och annan information som finns på World of Shapes webbplats och att rådgöra med din professionella vårdgivare om huruvida informationen kan gynna dig. World of Shape tar inget ansvar för eventuella konsekvenser som direkt eller indirekt för varje handling eller underlåtenhet du tar bygger på eller görs i förlitan på information, tjänster eller material på eller kopplad till World of Shapes webbplats. Eftersom medicinska utveckling sker dagligen, kan World of Shapes webbplats innehålla föråldrade material. Medan World of Shape gör alla rimliga ansträngningar för att presentera aktuell och korrekt information, finns ingen garanti av något slag. World of Shape är inte ansvarig för någon skada eller förlust i samband med deltagandet av program, information, varken träningsmässigt eller kostmässigt.”