Vi är ett online-träningsföretag som har hjälpt över 50.000 att komma i form på bara 30 dagar med vår unika träningsmetod! Du får support av våra utbildade PT:s, pedagogiska och effektiva träningsprogram i videoformat som du kan träna hemma, färdiga matsedlar med tillhörande inköpslistor samt ca 450 kalorisnåla, goda och lättlagade recept.

“Vill bara dela dela mitt resultat hittills, är sååå nöjd!

Började 1/6 med programmet Kickstart 30 och vågen visar hittills -5,8 kg. Jag vet sen innan (kört flera ggr) att detta upplägg verkligen funkar.

Men det är inte bara vågen som är väsentlig för mig. I samband med starten hade jag väldigt mkt tryck för bröstet och ångest.

Led av bulimi för att dämpa ångesten och tänkte att ju mindre jag åt eller behöll i kroppen desto lyckligare skulle jag vara. Men det är precis tvärtom.

Detta upplägg hjälper mig både fysiskt och psykiskt.

Är aldrig hungrig, får äta ofta och träna 30 min om dagen gör att så mkt härliga känslor kommer fram!”

/Vickie!

Anmäl dig du också och få fantastiska resultat!