Profilbild
Björn har över 30-års erfarenhet av effektiv träning som ger långsiktiga resultat. Inom ramarna för World of Shape har han redan tidigt skapat en digital kanal för de som vill träna hemma för att komma i form. Björn har kombinerat träning och kost då de båda är extremt beroende av varandra för ett framgångsrikt utfall för deltagaren.

Är du intresserad av kost och träning, är bra på att skriva och vill nå ut till fler via en större plattform? Om ja, skall du kontakta oss!

Med lanseringen av vår nya design har vi startat en blogg där vi skriver om det mesta inom träning och kost. Alltifrån tränings- och kosttips till trender och vetenskap.

Det kan vara intervjuer, rena faktatexter, recept eller något annat som kan intressera våra medlemmar. Vi kan hjälpa dig med olika teman och hur texten skall utformas. Har du redan texter som är klara? Det går också bra!

Så har du en liten journalistådra och skulle vilja börja skriva för oss, hör av dig så har du chansen att bli en del av vårt team.

Kontakta oss på info@worldofshape.se. Beskriv gärna lite om dig själv, vad du har för bakgrund inom träning/kost/hälsa och bifoga gärna en text eller länka till något du skrivit.