Det finns många sätt att gå ner i vikt snabbt och maximera på din viktminskning. Men med de flesta “dieter” kommer att göra att du känner dig ständigt hungrig och otillfredsställd. Så om du inte har en vilja av stål kommer du troligen ge efter för hungern ganska snabbt, men inte om du äter rätt kost och rätt antal kcal.

Maximera med rätt träning och kost

Vill du lyckas med din viktminskning behöver du helt enkelt göra av med mer energi än du stoppar i dig. Det enklaste sättet är att minska på kalorierna du stoppar i dig, så det bästa är om du gör en kombination av träning och kost!

Gör du för stora förändringar på en gång riskerar du att tröttna. Därför behöver du träna upp din mentala styrka, som du gör med tiden när du tränar. Det tar ett tag men de handlar om att skynda långsamt. Har du för bråttom blir det svårt att vara uthållig.

Vad är bäst för din viktminskning?

Fundera på vad som fungerar bäst för dig, för det är det som är det viktigaste. Välj gärna något du verkligen tycker om, t ex gruppträning, eller så väljer du det som är effektivast. Löpning är för snabbast möjligast resultat och viktminskning men det kanske inte passar dig. Prova med att välja det som du hittar en kompis med, ex paddel. Oavsett vad du än väljer handlar det om att komma igång och sätta en rutin.

Vår unika träningsmetod maximerar din viktminskning

Med World of Shapes unika träningsmetod förbättrar dina möjligheter till viktminskning eller viktnedgång radikalt! Med oss tränar du 30-60 minuter per dag i 30 dagar. Du äter nyttig “vanlig” mat som du kan köpa i alla välsorterade mataffärer. Och om du följer våra redan uträknade veckomatsedlar och recept kommer du märka att du aldrig behöver vara hungrig under din viktminskning.

Du får hjälp med din viktminskning av våra PT:s

Våra PT:s hjälper dig att nå dina mål och du lär dig mycket om träning under resans gång. För med en PT kan få ut maximalt av din träning och viktminskning, dessutom får du support och svar på alla dina frågor inom 24 timmar.

Våra PT:s kan också hjälpa dig med allt ifrån vilket träningsprogram du skall välja, till hur du enklast skall komma igång med din träning. Om du behöver byta ut en ingrediens i ett recept eller bara får råd hur du skall utföra en övning, så står våra PT:s alltid till ditt förfogande.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG NU!