“Jag heter Laura och har varit med World of Shape i februari. Det har varit tufft för mig som har tränat tidigare med fjärrkontrollen i soffan – men inte nu längre!

Nu älskar jag röra på mig, man kan ändra sig om man vill. Grannar i mitt hus tycker att jag är galen, eftersom jag har en 2-åring och kan inte vara borta mycket. Vi bor i ett höghus så jag sprang 10 minuter sprang i trappor, sedan alla övningar gjorde jag i ett gammal mangelrummet. Sedan 10 minuter igen hoppade jag rep i korridoren. Mina grannar hejade på mig när de gick till tvättstugan.

Jag kan tänka mig att det är ganska roligt syn – 112 kg tung tjej studsar som en boll! Man ser inte hinder man ser bara möjligheter. Jag älskar det förvandlingen som jag ser i spegeln, (jag har skaffat spegel) och känner mig snygg.

Innan jag började min viktresa vägde jag 130 kg. Innan World of Shape var jag nere på 112 och jag hoppades att nå bättre resultat med Fitnessfighten och nu inser jag att bättre resultat kunde jag inte uppnå!

Jag har minskat så mycket i magen, bättre hållning och viktigaste av allt – jag har matvanor! Jag kan äta normalt i mindre mängder och inget sug efter sockret. Om helt otränade, stora människor som jag kan ändra sitt liv då kan alla.

Det enda negativa negativ med World of Shape är att jag inte visste om er tidigare! Tusen tack och min man har blivit kär i mig på nytt!”

Mina resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7 kg
Midja: -15 cm
Vilopuls: – 13 slag/minut

Vill du också får snabba resultat? Läs mer här, https://worldofshape.se/

Language »