Om du vill komma i form på 30 dagar är det viktigt att du följer ett schema. World of Shape har hjälpt ca 50 000 medlemmar att snabbt komma i form. En av våra mest uppskattade träningsprogram är Fitnessfighten. 

Kosten är viktigast för att komma i form på bara 30 dagar

Kosten är som alltid minst lika viktig, till alla våra träningsprogram följer kostriktlinjer och veckomatsedlar för att du ska klara dina mål. I kostriktlinjerna framgår allt om hur mycket, när och vad du skall äta. Alla recept är redan uträknade så du behöver inte tänkta, bara följa dem. Vi har ca 450 olika recept, alltifrån kalorisnåla recept med kikärter till keso. Vi gör allt för att underlätta för dig och för att du ska få kontroll på träning och kostprogram. 

Oavsett om du vill komma igång med träning med lite övervikt eller hitta ett träningsprogram för  kondition anpassat till nybörjare så har vi programmet och kosten för dig.

Kroppsscanning

Något som en del gör är att de tar en kroppscanning före de börjar träningen med oss och gör sedan en efter sina 30 dagar för att se vilka resultat och förbättrade värden de fått.

I alla våra program har vi med cardioträning för att stärka och förbättra din kondition (syreupptagningsförmåga). Med förbättrad kondition känner du ett betydligt förbättrat välmående.

Våra program passar alldeles utmärkt för nybörjare eller de som inte tränat så mycket. Du behöver endast ett par hantlar och ett kvastskaft när du tränar. Dessutom räcker det med 2 x 2 m2.

30 dagars utmaning med plankan

En utmaning som är populär är plankan 30 dagars utmaning. Det innebär att du innan du börjar träna med oss, ser hur länge du kan stå i plankan. Efter dina 30 dagars träning med oss ser hur mycket du har förbättra tiden med att stå i plankan, jämfört med innan.

Många glömmer kosten när de tränar, men det är minst lika viktigt, därför får du i våra träningsprogram också tillgång till unika veckomatsedlar, recept, kostråd, med mer för att maximera din träning hemma. Du får ca 70-75% av din viktnedgång av nyttig kost som du får av oss.

Enkelt att komma igång och komma i form på bara 30 dagar

Vi på World of Shape har arbetat sedan 2011 med att utveckla träningsprogram som fungerar för dig som vill komma i form hemma. När du vill träna hemma är det viktigt att det är enkelt att komma igång och man har ett träningsprogram att följa, samt att man får kostråd för att nå maximal effekt.

Våra styrketräningsprogram och träningsprogram har allt du behöver för att komma i form på bara 30 dagar. Våra träningsscheman är lätta att följa och du får också tillgång till recept, kostråd och veckomatsedlar.

Läs gärna mer om träningsprogram, https://worldofshape.se/traningsprogram/.