Många tror att träna på ett hemmagym måste vara dyrt. Inte på World of Shape, allt du behöver är två kvadratmeter, ett par hantlar och ett kvastskaft. Träningsprogram och kostråd står vi för så att du kan träna hemma effektivt och med stort stöd av våra PT.

Effektiva magövningar 

Hemmaträning tillsammans med kostråd, veckomatsedlar och löpande tips/råd om kosten ger effekt! I våra träningsprogram ingår magövningar, ryggövningar och styrketräning som du kan göra hemma. 

Du kan läsa mer om några av våra 50 000 nöjda kunder här, https://worldofshape.se/fore-efter-bilder/ och se resultatet de uppnått på kort tid med våra träningsprogram och kostråd.

Unika veckomatsedlar

Många glömmer kosten när de tränar, men det är minst lika viktigt. Därför får du i våra träningsprogram också tillgång till unika veckomatsedlar, redan uträknade recept och kostråd. Även support av våra utbildade PT:s för att maximera din träning hemma får du också.

Vi på World of Shape har arbetat sedan 2011 med att utveckla träningsprogram som fungerar för dig som vill komma i form hemma. När du vill träna hemma är det viktigt att det är enkelt att komma igång och man har ett träningsprogram att följa, samt att man får kostråd för att nå maximal effekt.

Lätta att följa och träna på hemmagym

Våra styrketräningsprogram och träningsprogram har allt du behöver för att komma igång med träning hemma, våra träningsscheman är lätta att följa och du får också tillgång till recept, kostråd och veckomatsedlar. Med oss är det enkelt att träna på hemmagym!

Läs gärna mer om träningsprogram här, https://worldofshape.se/traningsprogram/